DAP tak habis-habis hina Islam, Anwar diam sahaja!

Sumber : http://www.pembelamelayu.com

Advertisements
Explore posts in the same categories: Uncategorized

4 Comments on “DAP tak habis-habis hina Islam, Anwar diam sahaja!”

  1. abe MIE Says:

    salam…

    hina ISlam, tak apa. janji jangan hina hindu. tanya hindraf. PAS suka pada hindraf berbanding dengan UMNO

    http://pkrpasdap.blogspot.com

  2. UMNODU Says:

    Salam,

    Perjuangan belum selesai.

    http://www.suaradu.com

  3. cubitsikit Says:

    Dia diam tidak bermakna dia tidak buat apa2. Dia ni very sneaky, bila dia diam tu yang rakyat kena ambil perhatian. That means he is up to something no good. Dia ni pyscopath dan dia main ‘reverse pyscologi.’ Konon dia nak ikut gaya US, tapi di US orang2 kulit putih sudah monopoly seluruh US, dan orang2 kulit hitam masih ketinggalan dan bergadoh sesama sendir, macam kita ni lah. Orang2 cina dah monopoly economik diMsia ni, orang2 melayu Islam masih bertelagah sesama sendiri. Orang2 kulit hitam disana bunuh sesama sendiri, tak reti nak naikkan jati diri salah satu sebabnya low self-esteem sebab selalu dihina tapi masih simpan penghinaan itu dalam diri mereka. Bukannya nak perbaiki hidup sendiri walaupon dah bagi kelebihan, sama yang berlaku pada orang2 melayu.

  4. truth seeker Says:

    aku orang islam…tabayyun (menyelidik berita) ciri orang mukmin….apesal nampak gambar cam terpotong-potong…backdrop kat atas stage berbeza-beza…irene punya dgn anwar punya….apesal setting meja anwar dgn orang cina hadirin tu berbeza2 gak…cover meja lain…tak pernah dibuat orang….aduhai….entahlaaaaa…boleh terangkan tak…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: